LVI-urakat taloyhtiöille ja kiinteistöille

Etelä-Suomen LVI Urakointi Oy

LVI-urakat taloyhtiöille ja kiinteistöille Kotka Hamina

Meiltä LVI-asennukset ja -korjaukset sekä linjasaneeraukset

Toteutamme kiinteistöjen LVI-asennukset ja -korjaukset sekä laajat LVI-urakat luotettavasti ja pitkällä ammattitaidolla.

Meiltä putki- ja ilmastointiasennukset ammattitaitoisesti yli 30 vuoden kokemuksella.

Toteutamme ammattitaidolla kerrostalojen ja kiinteistöiden käyttövesi-, viemäri-, lämmitys- ja ilmanvaihtosaneeraukset. Monissa kerrostaloissa alkaa näkymään merkkejä siitä, että etenkin käyttövesiputkistot alkavat tulla jo tiensä päähän. Myös talon ulkopuolisten vesijohtojen ja viemärilinjojen saneeraukset ovat monissa taloyhtiöissä tosiasia. Osaamiseemme kuuluu myös asbestipurkutyöt, joita linjasaneerausten yhteydessä ajoittain joudutaan tekemään.

Käyttövesisaneeraukset

Saat kauttamme kaikki putkiremonttiin liittyvät työt, kuten putkien ja viemäreiden asennukset sekä kalustukset.

Teemme lattiakaivojen vaihdot, eristystyöt, viemäripumppaamoiden asennukset ja korjaukset sekä sadevesipumppaamoiden asennukset ja huollot.

Toteutamme myös mm. käyttövesijohtotyöt, vesimittarien uusiminen, vesijohtojen uusiminen ja korjaukset, eristystyöt, vesijohtojen sulatus ja vesijohtojen sulanapitokaapeleiden asennukset.

Saat myös kauttamme kaikki kylpy- ja kodinhoitohuoneiden sekä keittiöiden vesikalusteiden uusimiset.

Lämmitysjärjestelmäsaneeraukset

Toteutamme lämmitysputkien asennukset, patteriventtiilien vaihdot, lämmityspattereiden vaihdot, kiertopumppujen vaihdot sekä lämmitysjärjestelmän tasapainotukset. Meiltä myös ilmavesilämpöpumppujen asennukset.

Ilmastointihuollot ja korjaukset

Teemme ilmanvaihtotyöt isoista asennuksista huoltotöihin. Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi kanavien asennukset, mittaukset, säädöt sekä laitteiden asennukset saneeraus- ja uudiskohteisiin. Toteutamme myös kanavien eristykset sekä kanavistojen nuohoukset.

Mittaukset ja säädöt

Mittaamme ja säädämme LVI-järjestelmät optimaalisiksi. Teemme myös lämmitysjärjestelmien ja ilmanvaihtojärjestelmien säädöt ja tasapainotukset.

Muut pienimuotoiset rakennustyöt

Toteutamme myös muita pienimuotoisia rakennustöitä kuten timanttiporauksia, piikkaustöitä, putkien kotelointeja ja pintojen viimeistelytöitä (maalaus) sekä paikkauksia ja putkien läpivientien palokatkoja.

Osaamiseemme kuuluvat pienet ja isot lämpö-, vesi-, viemäri-, sekä ilmastointiasennukset.

LVI-asennukset ja -urakat Kotkan, Haminan ja muun Etelä-Suomen alueella

Etelä-Suomen LVI Urakointi Oy

Anna ammattilaisen hoitaa pienet ja suuret LVI-työsi.

Etelä-Suomen LVI Urakointi Oy

info@etelasuomenlvi.fi

Marko Saarinen
marko.saarinen@etelasuomenlvi.fi
045 1529810

Petri Nakari
petri.nakari@etelasuomenlvi.fi
045 1529811

Katso muut yhteystiedot →

Etelä-Suomen LVI Urakointi Oy toteuttaa kotitalousten putkitöitä ja kiinteistöjen putki- ja ilmastointiasennuksia sekä -huoltoja Kotkan, Haminan ja koko Etelä-Suomen alueella.

AAA-logo-2023-FI
Etelä-Suomen LVI Urakointi Oy Scroll to Top